f مهدی شریفی سلطانی
  • اطلاعات شخصی

    نام و نام خانوادگی مهدی شریفی سلطانی
    گروه آموزشی دامپزشکی
    رشته تحصیلی دامپزشكي
    مرتبه علمی استادیار
    ایمیل dr.sharifi_m@yahoo.com
    ایمیل آکادمیک
    لینک گوگل اسکولار
    لینک LinkedIn
    لینک اسکوپوس
    لینک ORCID
  • سوابق تحصیلی

    # مقطع رشته گرایش نام دانشگاه سال اخذ
    1 کارشناسی دامپزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار 1386
    2 دکترا ی تخصصی دامپزشکی بهداشت مواد غذایی علوم و تحقیقات تهران 1391
  • سوابق کاری

    # عنوان مکان بازه زمانی
    هیچ رکوردی یافت نشد
  • زمینه های تحقیقاتی

    # عنوان
    1 کنترل کیفی مواد غذایی
  • تدریس دروس دانشگاهی

    # عنوان
    1 کنترل کیفی مواد غذایی (شیمیایی)
    2 خون شناسی دامپزشکی
    3 اصول طراحی کارخانه
    4 تغذیه انسان
    5 میکروب شناسی علوم آزمایشگاهی
    6 بازرسی کشتارگاهی گوشت
    7 کنترل کیفی مواد غذایی
    8 میکروب شناسی مواد غذایی
    9 صنایع گوشت
    10 صنایع شیر
  • جوایز و نشان ها

    # عنوان سال
    هیچ رکوردی یافت نشد
  • عضویت در کمیته های علمی مجلات و کنفرانس ها

    # نقش نوع کمیته عنوان بازه زمانی مکان
    هیچ رکوردی یافت نشد
  • مقالات چاپ شده در مجلات

    # عنوان مقاله نام نویسندگان عنوان مجله سال انتشار جلد شماره صفحه مشاهده مجله مشاهده مقاله
    1 کنترل کشتارگاهی بیماری سل مهدی شریفی سلطانی زئونوز تیر 1398 10 5-10 مشاهده مشاهده
    2 مروری بر تاثیر فرآورده های گوشتی عمل آوری شده بر سلامت مصرف کننده مهدی شریفی سلطانی زئونوز 1397 9 23-28 مشاهده مشاهده
    3 مطالعه اثر ضد ميكروبي عصاره رزماري و نايسين بر ليستريا مونوسايتوژنز در شير کیوان امین الرعایا، مهدی شریفی سلطانی، رضا حاج اسماعیلی مجله میکروبشناسی مواد غذایی 1397 5 1 مشاهده مشاهده
  • مقالات ارائه شده در کنفرانس ها و همایش ها

    # عنوان مقاله نام نویسندگان نام کنفرانس مکان زمان نحوه ارائه
    1 بررسی ویژگی های بافت و خواص حسی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ مریم حکیمی راد ، آزاده قربانی حسن سرایی، مهدی شریفی سلطانی دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران مرکز همایشهای بین المللی داتیس تهران 28 شهریور 1395 پوستر
    2 مطالعه پوشش خوراکی برپایه ژلاتین حاوی عصاره گزنه با بررسی میزان اشریشیاکلی در فیله ی مرغ مهدی شریفی سلطانی، ابوالفضل آهنگر نوکلایی یازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل 14 , 16 شهریور 1396 پوستر
    3 مقاله تاثیر استفاده از پوشش ها خوراکی بر پایه ژلاتین در محصولات سرخ شده سیما قوامی، لیلا روزبه نصیرایی، مهدی شریفی سلطانی اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران دانشگاه فرهنگیان مازندران 22 ارديبهشت 1396 پوستر
    4 مروری بر تاثیر پوشش ژلاتین با اسانس گیاه خوشاریزه بر کاهش جذب روغن فیله سرخ شده مرغ سیما قوامی، لیلا روزبه نصیرایی، مهدی شریفی سلطانی روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، بابلسر 22 ارديبهشت 1396 پوستر
    5 ارزیابی اثر عصاره دانه گیاه خار مریم (Silybum marianum ( L.) Gaertn) بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی سیده محبوبه حاتمی، مهدی شریفی سلطانی دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران 5 و 6 اردیبهشت 1397 پوستر
    6 بررسی خصویات آنتی اکسیدانی گیاه خوشاریزه بهمراه پوشش ژلاتین بر خواص ارگانولپتیکی فیله سرخ شده مرغ سیما قوامی، لیلا روزبه نصیرایی، مهدی شریفی سلطانی ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه تهران 20 اسفند 1397 سخنرانی
    7 بررسی اثر ژلاتین با عصاره خوشاریزه بر فساد اکسیداتیو فیله سرخ شده مرغ سیما قوامی، لیلا روزبه نصیرایی، مهدی شریفی سلطانی ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه تهران 20 اسفند 1397 سخنرانی
    8 تاثیر ژلاتین غنی شده با عصاره خوشاریزه بر کاهش جذب روغن فیله سرخ شده مرغ سیما قوامی، لیلا روزبه نصیرایی، مهدی شریفی سلطانی ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه تهران 20 اسفند 1397 سخنرانی
    9 بررسي اسيدهاي چرب روغن دانه گياه خار مريم بابلسر و مقايسه آن با واريته‌هاي داخل و خارج كشور محبوبه حاتمی، مهدی شریفی سلطانی پنجمين همایش ملی امنيت غذايي دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه 20 مهرماه 1396 سخنرانی
    10 نقش فيلم‌ها و پوشش‌هاي خوراكي زيست تخريب پذير در محصولات غذايي پریسا معلمی، مهدی شریفی سلطانی، لیلا روزبه نصیرایی اولين همایش ملی علوم و صنايع غذايي و گردشگري ايران دانشگاه مازندران، بابلسر 22 ارديبهشت 1396 پوستر
  • طرح های پژوهشی

    # نام طرح نقش مکان زمان
    1 مطالعه اثر ضد ميكروبي عصاره رزماري و نايسين بر ليستريا مونوسايتوژنز در شير خام همکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل 1396
  • انتشارات

    # عنوان نویسنده انتشارات سال انتشار تصویر جلد تصویر شناسنامه
    هیچ رکوردی یافت نشد
  • هدایت پایان نامه های دانشجویی

    # عنوان پایان نامه مقطع نقش نام دانشجو دانشگاه زمان
    1 بررسی اثر ضد میکروبی درصد های مختلف نمک و pH بر باکتری سالمونلا تیفی موریوم در مجاورت ماده موثره تیمول در طول زمان دکترا راهنما مهشید میرزایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل مرداد 1398
    2 اثرات ضد ميكروبي عصاره‌هاي آبي و الكلي جينسينگ بر لیستریامونوسیتوژنز دکترا مشاور زهره غفاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل شهریور 1398
    3 تعیین باقیمانده ی آنتی بیوتیک انرو فلوکساسین در تخم مرغ های شهرهای بابلسر و قائمشهر به روش کروماتوگرافی مایع فشار یالا دکترا راهنما مجید مهدی نژاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل زمستان 97
    4 مطالعه اثر پوشش خوراکی آلژینات حاوی عصاره آلوئه ورا بر خصوصیات حسی و شیمیایی فیله مرغ کارشناسی ارشد راهنما مريم حسين‌پور دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تابستان 97
    5 تاثير استخراج عصاره دانه آنيسون به روش اولتراسوند به همراه پوشش كيتوزان بر كيفيت و كاهش جذب روغن بادمجان سرخ شده کارشناسی ارشد راهنما مینا شریفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تابستان 97
    6 بررسی پوشش خوراکی پکتین غنی شده با عصاره دانه انگور بر کیفیت و ماندگاری گوشت کارشناسی ارشد راهنما آمنه نوری شیرازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تابستان 97
    7 ارزیابی آلودگی ماهیان شور عرضه شده در شهر بابل به گونه‌های لیستریا و استافیلوکوکوس اورئوس و تعیین مقاومت آنتی‌بیوتیکی سوه‌های جدا شده دکترا مشاور شایان طبسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تابستان 1398
    8 ارزیابی اثر عصاره گیاه آنغوزه بر روند رشد لیستریامونوسیتوژنز در شرایط مختلف PH و نمک و دما دکترا مشاور صابر رحمتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تابستان 1398
    9 ارزيابي اثر عصاره گياه آنغوزه بر روند رشد استافيلوكوكوس اورئوس در شرايط مختلف pH، نمك دکترا مشاور مهیار تیاور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تابستان 1398
    10 ارزیابی روند رشد باسیلوس سرئوس در مدل غذایی متاثر از فاکتورهای نمک،ph و غلظت های مختلف عصاره الکلی زنجبیل دکترا راهنما بارسین بیگلریان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تابستان 1398
    11 تعیین میزان آلودگی تخم مرغ های شهر بابل به استافیلوکوکوس اورئوس و گونه های لیستریا و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های جدا شده دکترا راهنما بابک پولادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تابستان 1398
    12 تعيين ميزان آلودگي و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری‌های سالمونلا و استافيلوكوكوس اورئوس، آنتروباكترياسه و كونه‌هاي لیستریاي جدا شده از شیر و دوغ شتر، در منطقه ترکمن صحرا دکترا راهنما پوریا آقایان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل پاییز 97
    13 تعيين ميزان آلودگي و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری‌های استافيلوكوكوس اورئوس، آنتروباكترياسه، گونه‌هاي سالمونلا و كونه‌هاي لیستریاي جدا شده از شير خام و فرآورده‌هاي سنتي شيري شهر گرگان. دکترا راهنما محسن فلاح دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل پاییز 97
    14 تعیین باقیمانده آنتی‌بیوتیكي در گوشت مرغ شهرهای قائمشهر و بابل به روش كروماتوگرافي مايع فشار بالا دکترا راهنما مهدي بزرگي دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل پاییز 97
  • دوره های آموزشی

    # عنوان زمان مکان
    1 کارگاه آشنایی با اصول کشت میکروبی و تشخیص و شمارش میکروارگانیسم های بیماریزای شتخص در مواد غذایی به صورت عملی 1396 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
    2 کارگاه تغذیه و آموزش 1395 دانشگاه فرهنگیان مازندران
    3 کارگاه تغذیه و بهداشت مواد غذایی 1395 دانشگاه فرهنگیان مازندران
  • جزوه و نمونه سوال

    # عنوان فایل
    هیچ رکوردی یافت نشد